Olympic idea : Η δική σας online επιχείρηση

    Olympicidea ώς επιχείρηση σας! 

Μέσω της πλατφόρμας που σας δίνει η εταιρία μπορείτε να έχετε δωρεάν τη συνδρομή σας, αλλά το πιο ενδαφέρον, να κερδίσετε προμήθειες από τα μέλη και τις επιχειρήσεις που συμβάλλετε με την OlympicIdea

      Το affiliate πρόγραμμα της εταιρείας προσφέρει ένα μοναδικό πλάνο αμοιβών
1. Bonus από Σύσταση Επιχειρήσεων. Προμήθεια μέχρι και 83% από ΚΑΘΕ επιχείρηση, κάθε χρόνο !

2. Appreciation Bonus. Μια αμοιβή για προσωπικές συστάσεις καταναλωτών, που δίνει σταθερό μηνιαίο κέρδος από κάθε προσωπική σύσταση, καθώς και την ευκαιρία να συμμετέχετε ΔΩΡΕΑΝ, συστήνοντας απλώς 3 νέα μέλη !

3. Matrix Bonus. Ένα πρόγραμμα δικτύωσης και ανάπτυξης, σε πολυεπίπεδο σχήμα 3x8, το οποίο αποδίδει κέρδος σε κάθε συνδρομητή της Olympic Idea, τόσο από τις δικές του συστάσεις, όσο και από τις συστάσεις ολόκληρης της ομάδας (Upline & Downline), ακόμη κι αν ο ίδιος δε συστήσει ΠΟΤΕ κανέναν προσωπικά.  

4. Matching Bonus. Μια αμοιβή επί της εκατό, επί των κερδών του matrix, κάθε συνεργάτη που συστήσατε προσωπικά. Η αμοιβή αυτή αποδίδει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΡΔΟΣ, αφού αναλογεί μέχρι και στο 50%, από τα κέρδη κάθε προσωπικού σας συνεργάτη !

5. Leadership Bonuses. Για όσους ασχοληθούν επαγγελματικά, κάνοντας πολλές προσωπικές συστάσεις καταναλωτών, υπάρχουν απίστευτα bonus ηγεσίας, που επεκτείνονται σε ολόκληρο το γενεαλογικό δέντρο κάθε συνεργάτη. Τα bonus αυτά τα δικαιούστε υπό προϋποθέσεις, σε ΑΠΕΙΡΟ πλάτος και ΑΠΕΙΡΟ βάθος ! 

6. Car Bonus. Ένα εντυπωσιακό bonus αυτοκινήτου, με σκοπό οι επιτυχημένοι επαγγελματίες της Olympic Idea, να διευκολύνονται στις μετακινήσεις τους. Ότι μάρκα αυτοκινήτου θέλετε, ότι χρώμα θέλετε, ότι τύπο θέλετε !  ΤΑ BONUS ΣΤΗΝ OLYMPIC IDEA ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ. ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ 6 BONUS ! 

H Olympic Idea αποτελεί τη μεγαλύτερη ευκαιρία της αγοράς !
Η Ολυμπιακή Ιδέα ιδρύθηκε με στόχο να γίνει η μεγαλύτερη ευκαιρία στο χώρο των επιχειρήσεων από το σπίτι, προσφέροντας ένα προϊόν που όλοι χρειάζονται !

Διαθέτει το προϊόν της σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή, πρωτοπορεί στον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεων, παρέχει ποιοτικά εργαλεία στους συνεργάτες της, παρέχει μια απίστευτη δυνατότητα παραγωγής εισοδήματος, εφαρμόζει το πιο κερδοφόρο οικονομικό πλάνο της αγοράς και για 1η φορά στην ιστορία, κάνει εφικτή τη δόμηση ενός παγκόσμιου δικτύου επιχειρήσεων και καταναλωτών, με οφέλη και για τις δύο πλευρές !

Αν ψάχνετε μια ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα όνειρα και τους στόχους σας. Αν ψάχνετε μια δυνατότητα να πετύχετε συμμετέχοντας σε κάτι πρωτοποριακό ! 
Έχετε πλέον στα χέρια σας μια καταπληκτική ευκαιρία ! 
Μια ευκαιρία ν’ αναπτύξετε το δικό σας πελατολόγιο, τη δική σας ομάδα, 
τους δικούς σας συνεργάτες, τη δική σας online επιχείρηση, τη δική σας οικονομική ανεξαρτησία !

Συνεργαζόμενοι με την Ολυμπιακή Ιδέα, οι επιχειρήσεις κερδίζουν εργαλεία και προβολή σε ποιοτικό στοχευμένο κοινό, οι καταναλωτές αληθινές και συμφέρουσες εκπτώσεις στα ΠΑΝΤΑ και οι συνεργάτες μια απίστευτη ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ! 

 Για οποιοδήποτε λόγο, βοήθεια,απορία,αποστολή βιογραφικών, συνεργασία,μην διστάσετε να μας στείλετε ένα e-mail αναφέροντας στο μήνυμά σας το ζητούμενο αυτής τής επικοινωνίας και σας επισημαίνουμε να τσεκάρετε αν γράψατε σωστά το e-mail και το τηλέφωνό σας για να έρθουμε σε  επαφή μαζί σας .
                  Για άμεση επικοινωνία καλέστε μας στο τηλ. 6946 057 234
Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε και να λύσουμε τις απορίες σας.
Aν διαπιστώσετε ότι δεν ανταποκριθήκαμε σε οποιοδήποτε μήνυμα που μας στείλατε, παρακαλούμε όπως επαναλάβετε την αποστολή του .
                          
  Email:  dokimaseto@gmail.com

Για άμεση και δωρεάν προεγγραφή πατήστε εδώ

banner adsbanner ads

    Comment
    Facebook Comment