Premium Gourmet Royal Brewed ΚΑΙ Gourmet Cafe Supreme


"Donde la antigua China se encuentra con la ciencia moderna"

Premium Gourmet Royal Brewed

Στη Τζαμάικα τελειοποιούν την καλλιέργεια σπόρων καφέ για περισσότερα από 100 χρόνια. Οι εργάτες ξεχωρίζουν με το χέρι τους πλούσιους κόκκους Αραβικού καφέ, κάτι το οποίο αποτελεί το φυσικό τρόπο για τη διασφάλιση κορυφαίας ποιότητας. Ο καφές επεξεργάζεται σύμφωνα με μερικά από τα πιο αυστηρά πρότυπα ποιότητας στον κόσμο, και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μία γεύση φρεσκάδας και πλούσιο άρωμα που όμοιο του δεν υπάρχει.

Ο Jamaica Blue Mountain® Coffee εγχύεται με απόσταγμα σκόνης σπόρων 100% πιστοποιημένου οργανικού γανοδέρματος Organo Gold. Χρησιμοποιώντας μόνο υψηλότερης ποιότητας συστατικά, ο Premium Gourmet Royal Brewed Coffee της Organo Gold είναι το 

"Donde la antigua China se encuentra con la ciencia moderna"

Gourmet Cafe Supreme

Περιέχει το ξεχωριστό φυτό Panax Ginseng, το οποίο θεωρούνταν βότανο μεγάλης αξίας στην αρχαιότητα που ήταν διαθέσιμο μόνο στους ισχυρούς και στους προνομιούχους.

Το Ginseng εξακολουθεί να είναι ακριβό και στην Ασία θεωρείται κύρια πηγή υγείας και ευεξίας.

Ο Gourmet Café Supreme της Organo Gold συνδυάζει την ενέργεια του Ginseng και του 100% πιστοποιημένου οργανικού γανοδέρματος, προσφέροντας μία απαλή γεύση λάτε ιδανική για τους λάτρεις του καφέ που αναζητούν μία φυσική τόνωση στη διάρκεια της ημέρας.

Δημοσίευση σχολίου

Please Select Embedded Mode To Show The Comment System.*

Νεότερη Παλαιότερη