Καφές με μανιτάρι οργανικού γανοδέρματος Lucidum.
Ροφήματα

Organo Gold Gourmet Black Coffee

Ο εκλεκτός μαύρος καφές Organo Gold θα αφυπνίσει και θα διεγείρει τις αισθήσεις στους λάτρεις του καφέ. Θα απολαύσετε το γνώριμο πλούσιο άρωμα του Organo Gold και τη γεύση του φρέσκου κατεργασμένου καφέ. Είναι εύκολο ποτό "στιγμής" το οποίο ετοιμάζεται σε δευτερόλεπτα. Και το πιο σημαντικό, είναι υγιεινότερος καφές. Ο εκλεκτός μαύρος καφές Organo Gold συσκευάζεται με την αγνότητα του 100 τοις εκατό πιστοποιημένου κόκκινου μανιταριού Ganoderma Lucidum. Είναι όντως η γιορτή σε μία κούπα για τους
εραστές της γεύσης του εκλεκτού μαύρου καφέ.

 Organo Gold Gourmet Latte 

Η Organo Gold νοιώθει ιδιαίτερη περηφάνεια που είναι στη θέση να προσφέρει αυτό που ψάχνουν όλοι οι λάτρεις του καφέ. Ένας αληθινά υγιεινός εκλεκτός καφές λάτε. Ο χρυσός εκλεκτός λάτε Organo παρασκευάζεται με τη θρεπτική αξία των 100 τοις εκατό πιστοποιημένων κόκκινων μανιταριών οργανικού γανοδέρματος τα οποία είναι γνωστά για πάνω από 4000 χρόνια με την ονομασία "ο Βασιλιάς των βοτάνων". Ο εκλεκτός λάτε OG φτιάχνεται από υψηλής ποιότητας, αρωματικούς αραβικούς κόκκους καφέ, εμποτισμένους με εκχύλισμα οργανικού γανοδέρματος Lucidum αναμιγμένο με γλυκαντικό και κρέμα. Αφήστε τον εκλεκτό χρυσό λάτε Organo Gold να εξάψει τη φαντασία σας και να ερεθίσει τους γευστικούς σας αδένες.

 Organo Gold Gourmet Mocha

Τολμήστε. Αφεθείτε στον πειρασμό. Η εκλεκτή χρυσή μόκα Organo είναι σα να δοκιμάζετε ένα "Υγρό επιδόρπιο" γεμάτο ενέργεια σε μία κούπα, αλλά συνάμα υγιεινότερο. Για την πλέον απολαυστική γεύση, αναμείξαμε χρυσή εκλεκτή μόκα Organo με την καλύτερη ποιότητα κακάο που υπάρχει. Και για να προσθέσουμε υγεία και ευεξία ή κάθε μια συσκευασία παρασκευάζεται από 100 τοις εκατό πιστοποιημένο κόκκινο μανιτάρι οργανικού γανοδέρματος Lucidum. Ο Organo Gold Gourmet Mocha καθορίζει το πρότυπο ποιότητας παγκόσμιας κλάσης για τον λάτρη της εκλεκτής μόκα. Απολαύστε.

 Organo Gold Gourmet Hot Chocolate

Το κακάο, από το οποίο φτιάχνεται η σοκολάτα, πιστεύεται ότι ξεκίνησε στον Αμαζόνιο πριν από τουλάχιστον 4.000 χρόνια. Κατεβάζοντας μία μόνο γουλιά ζεστής σοκολάτας Organo Gourmet θα καταλάβετε γιατί άξιζε τον κόπο η αναμονή. Θα νοιώσετε όμορφα όταν προσφέρετε ζεστή σοκολάτα Organo Gold Gourmet σε ολόκληρη την οικογένεια. Είναι εμποτισμένο με όλα τα οφέλη του 100 τοις εκατό πιστοποιημένου οργανικού γανοδέρματος, αλλά μην πείτε στα παιδιά σας ( ή τα μεγάλα παιδιά στην οικογένεια) ότι κάνει καλό. Θα λατρέψουν την πλούσια, απαλή σα μετάξι γεύση σοκολάτας.

 

Γνωρίζετε κάποιον που πίνει καφέ; Φυσικά.
Ο καφές είναι το δεύτερο ποτό παγκοσμίως σε κατανάλωση μετά το νερό. Είναι το δεύτερο πιο εμπορεύσιμο αγαθό μετά το πετρέλαιο. Οι άνθρωποι πίνουν καφέ όλη μέρα, κάθε μέρα σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου.
Σκεφθείτε την παρακάτω ερώτηση. Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάποιος σας πλήρωσε επειδή απόλαυσε ένα ποτήρι καφέ;
Καλώς ήρθατε στην Organo Gold. Και καλώς ήρθατε στο παγκόσμιο επαναστατικό κίνημα που ξεκινάει με τον καφέ Organo Gold. Από τη γη στο ποτήρι. Είμαστε μία εταιρία που εργάζεται με σκοπό να βελτιώσει την υγεία των ανθρώπων, τον πλούτο και να επιφέρει μεγαλύτερη ισορροπία στη ζωή των ανθρώπων χάρις στην τεράστια δύναμη του γανοδέρματος. Ένα αρχαίο κινέζικο βότανο το ποίο χρησιμοποιείται περισσότερο από 4.000 χρόνια για τη βελτίωση της ευεξίας.
Αναμιγνύοντας εκλεκτό καφέ και μία συνεχώς επεκτεινόμενη προϊοντική γραμμή με την επίδραση του βοτάνου Ganoderma Lucidum, η Organo Gold έχει αναπτύξει επιστημονικά μία υγιεινή εναλλακτική του κανονικού καφέ η οποία εκτός από το ότι έχει καλύτερη γεύση, συμβάλει στη βελτίωση της ανθρώπινης ευεξίας. Και σε αυτό ακριβώς το σημείο, ξεκινάει ο δικός σας ρόλος.
Η Organo Gold έχει αναλάβει την αποστολή να διαδώσει τη γνώση της ευεργετικότητας του γανοδέρματος στις τέσσερις γωνίες του κόσμου και προκειμένου να το πετύχει συνεργάζεται με χιλιάδες ανθρώπους. Χρησιμοποιώντας ένα αποτελεσματικό δίκτυο διανομής για τη διανομή των προϊόντων γανοδέρματος, η πλειοψηφία του περιθωρίου κέρδους μοιράζεται με τη διαρκώς αυξανόμενη παγκόσμια οικογένεια της Organo Gold.
Σκεφτείτε το μέλλον σας. Που θα βρίσκεστε εσείς και η οικογένεια σας σε 5 χρόνια; Μπορεί να ξέρετε που ακριβώς θέλετε να βρίσκεστε, αλλά ξέρετε πως θα φτάσετε στο στόχο σας; Έχετε σχέδιο; Περισσότερο από ποτέ, τώρα είναι η στιγμή να πάρετε το μέλλον στα χέρια σας. Σε αυτό το σημείο η Organo Gold γίνεται μέρος του σχεδίου σας.
Η Organo Gold είναι μία παγκόσμια οικογένεια η οποία αυξάνει και ευδοκιμεί μέρα με τη μέρα. Μία οικογένεια η οποία ενδιαφέρεται, καταλαβαίνει και πιστεύει ότι ή γνώση για την ευεργετικότητα του γανοδέρματος πρέπει να περάσει στα χέρια των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Είναι μία οικογένεια που ενδιαφέρεται για σας.

Γιατί Organo Gold; Γιατί τώρα;
Τάσεις της αγοράς
Η Organo Gold παντρεύει την απαράμιλλη επίδραση του γανοδέρματος με τη μοναδική επιχειρηματική ευκαιρία η οποία θα σας επιτρέψει να αξιοποιήσετε τις τάσεις στη διαρκώς αυξανόμενη βιομηχανία στο χώρο της υγείας και της καλής ζωής. Η επιχείρηση σας Organo Gold σε συνδυασμό με την τάση της γήρανσης του πληθυσμού μεταφράζεται σε μία τεράστια επιχειρηματική ευκαιρία, η επιτυχία της οποίας είναι στο χέρι σας. Είτε επιδιώκετε καλύτερη υγεία, περισσότερο ελεύθερο χρόνο ή καλύτερο εισόδημα, η Organo Gold μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας. Όντας ανεξάρτητος επιχειρηματίας Organo Gold είστε η πρώτη μας προτεραιότητα.
Η κατάλληλη στιγμή
Φανταστείτε ότι έχετε μία ζωή γεμάτη υγεία, αφθονία και ελευθερία. Απλά φανταστείτε ότι έχετε πρόσβαση σε προϊόντα με την επίδραση του γανοδέρματος. Φανταστείτε το τεράστιο μέγεθος της παγκόσμιας αγοράς για αυτά τα προϊόντα. Τώρα σκεφτείτε πως μπορεί να σας επηρεάζουν τα παραπάνω δεδομένα. Το αποκλειστικό σχέδιο πληρωμών της Organo Gold, το παγκόσμιο μας δίκτυο διανομής σε συνδυασμό με την επίδραση του γανοδέρματος μεταφράζονται στην τέλεια στιγμή για δράση.
Προϊόντα
Η προσήλωση στην καινοτομία καθοδηγεί την Organo Gold στην ανάπτυξη προϊόντων γανοδέρματος τεχνολογίας αιχμής. Ο Bernie ίδρυσε την Organo Gold συνάπτοντας στρατηγική συμφωνία συνεργασίας με μία από τις μεγαλύτερες πιστοποιημένες εταιρίες παραγωγής οργανικού γανοδέρματος στον κόσμο. Η Organo Gold είναι αφοσιωμένη στην ανάπτυξη της δυναμικής του γανοδέρματος επενδύοντας σε έρευνα, ανάπτυξη και σε μία ολοένα αυξανόμενη σειρά επιστημονικά αναπτυγμένων προϊόντων βασισμένα σε γανόδερμα.
Εταιρία
Η Organo Gold είναι στην κυριολεξία ένα παγκόσμιο επώνυμο προϊόν και αναπτυσσόμαστε με ραγδαίους ρυθμούς σε όλο τον κόσμο. Από την πρώτη μέρα θα ανακαλύψετε μία κορυφαία ομάδα πωλήσεων και μάρκετινγκ και μία ομάδα πελατειακής υποστήριξης που σκοπός τους είναι να σας βοηθήσουν να πετύχετε. Η Organo Gold είναι αφοσιωμένη στο να καλυτερέψει τις ζωές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο με το γανόδερμα. Αποστολή μας είναι να φέρουμε τους θησαυρούς της γης στους ανθρώπους του πλανήτη. Από τη γη στο ποτήρι. Ένας άνθρωπος κάθε φορά.
Επιρροή
Η Organo Gold αντιπροσωπεύει την ενίσχυση του ατόμου αξιοποιώντας τη δύναμη της ομαδικής εργασίας. Το κορυφαία σχέδιο πληρωμών της Organo Gold κάνει τα πάντα δυνατά. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό και γεναιόδωρο σχέδιο το οποίο ανταμοίβει την ηγεσία και την αφοσίωση σας. Η δύναμη της Organo Gold έχει ήδη δημιουργήσει εισοδήματα που έχουν αλλάξει τις ζωές ανθρώπων. Μπορεί να αλλάξει και τη δική σας ζωή.
Share on Google Plus

About eXodosCLUB

...
    Comment
    Facebook Comment